KV Oblikovanje
  • Ključavničarstvo

    Peter Vrbetič s.p.

     

    NOVO - lasersko graviranje v kovino in inox - NOVO

O NAS

 

Ključavničarstvo Peter Vrbetič s.p. deluje od leta 2001 in je nadaljevanje družinske zgodbe katero je pred tem »pisal« moj oče. Začel je z manjšimi ključavničarskimi deli, ki so prerasla v razvoj in izdelavo lastnih produktov – traktorskih priključkov. Kasneje pa je ključavničarsko pot nadaljeval kot kooperant priznanih slovenskih podjetij.

Danes je osnovna dejavnost podjetja izdelava polizdelkov za podjetje Domel d.o.o. iz Železnikov ter izdelava ter predelava traktorskih delov in priključkov za podjetje Agromehanika d.d., Kranj.

Od ustanovitve do danes smo opravili tudi vrsto zahtevnih in odgovornih del na področju konstrukcijskega kovinarstva. Odlikuje nas individualni pristop k vsaki stranki in njeni ideji. Nudimo ogled, tehnično svetovanje ter meritve, nato Idejo zrišemo v 3D programu, tako da ima stranka natančno predstavo o končnem izgledu, za tem sledi faza grobe izdelave (pri izdelavi uporabljamo kvalitetne materiale, ki jih skrbno in natančno obdelamo), zaščite in barvanja ter montaže. Za profesionalno montažo naših izdelkov imamo pooblaščeno zunanje podjetje Mking, Andrej Kralj s.p.

V več kot petnajst letnem delovanju smo si pridobili vrsto referenc na svojem področju.

Zadnji projekti

 

Seznam naših zadnjih projeketov

 

Strojno Ključavničarstvo Vrbetič

Peter VRBETIČ s.p.
Topole 6, SI - 1234 Mengeš

FB kljucavnicarstvo